woensdag 5 juni 2013

De juf heeft een meisje

Wanneer de juf met haar baby naar de klas komt, moet je natuurlijk iets geven. Tenminste dat vindt Emma en of ik dat dan even kan regelen, nu direct. De juf komt morgen al...... Hoezo nu? Ik heb vanavond al afspraken, dat lukt echt niet! Natuurlijk lieve Emma, dat regelt mama.

 
Nu had ik net mijn bestelling van Stampin'Up! uitgepakt met een aantal stempels uit de nieuwe catalogus met bijpassende pons (hoera!!!), dus mijn vingers jeukte al om er iets mee te maken; Voor de juf en haar baby een snel kaartje.
 
De basis ruit voor de kaart is gemaakt met de stripes embossingfolder, de brayer en inkt. Hier een link naar een Engelstalige video met deze techniek van Michelle Last. Ik vind alleen dat de kleur egaler wordt als je de brayer een paar keer heen en weer over de embossingfolder haalt, maar dit is even een detail.
 
 
 
 
De kaart bestaat uit verschillende laagjes. De bovenste twee zijn gemaakt van 1 (gloednieuwe) stempel die een keer met Pink Pirouette op Whisper White Cardstock is gestempeld en met de gloednieuwe pons Artisan is uitgeponst en de tweede keer is dezelfde nieuwe stempel met White carft ink (blz. 157) op Crumb Cake cardstock  gestempeld en met de kleinste scalloppons is uitgeponst. Hierdoor komt de tekst van de stempel naar voren.

Ook nieuw is de molding clay en molds (licht gewicht klei en vormpjes). Je kunt de klei met een paar druppels uit de re-inkers kleuren en er dan met de siliconen vormpjes knoopjes of bloemen van maken. Echt te leuk. Wanneer de klei droog is wordt het een soort rubber dat soepel blijft. Hier even een detailfoto van het knoopje. Ik kon het niet laten :-)

 
Misschien nu toch even googlen naar de digitale Amerikaanse catalogus van Stampin'Up! voor de plaatjes? Hier op het blog plaats ik de digitale Europese catalogus op 1 juli. 
 

Vergeet niet dat een aantal producten nog maar tot 1 juli te koop zijn en soms ook nog met korting. Dit omdat ze niet in de nieuwe catalogus staan. Wil je een lijst met deze producten ontvangen? Mail mij dan even stampin.lindadebruin@gmail.com.

Tot de volgende keer.

Linda de Bruin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten