Kennismakingsworkshop

Wil je een kennismakingsworkshop / party in je eigen huiskamer of in Leiderdorp?

Een party-workshop met de produkten van Stampin’Up! is gezellig en creatief . Tijdens de party-workshop maak je kennis met verschillende producten van Stampin’Up! Zo leg ik van een aantal producten uit hoe je er mee kunt werken EN ga je zelf aan de slag met producten voor een eenvoudig creatief project of kaartje naar aanleiding van een duidelijk voorbeeld. Iedereen gaat na ongeveer 2 uur met iets zelfgemaakts naar huis, ook al heb je geen enkele creatieve ervaring met stempelen of papier.

Naast een gezellige tijd, heeft de party-workshop voor de gastvrouw voordelen. Wanneer  je gastvrouw bent van een workshop, dan krijg je een gratis Stampin 'Up! Catalogus met de producten en vele voorbeelden.  De andere voordelen zijn:
·         Extra euro’s verdienen om te besteden, bijvoorbeeld aan exclusieve stempels voor gastvrouwen.
·         De mogelijkheid om producten met 50% korting aan te schaffen uit de gehele catalogus, zoals bijvoorbeeld een inktset, stans, papierset, big shot of stempelset.

Onderstaand overzicht geeft aan wat je als gastvrouw extra kunt krijgen:Wil je gastvrouw zijn van een party-workshop? Mail mij op
stampin.lindadebruin@gmail.com of bel 06-23670750 voor vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. De party-workshop kan bijvoorbeeld aangepast worden aan jouw wensen, maar je kunt je ook laten verrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten