(Stempel-)Workshops

Stempelworkshop

In Leiderdorp organiseer ik met regelmaat stempelworkshops met de producten van Stampin'Up!

Tijdens deze workshop van een avond of een middag kun je gebruik maken van verschillende producten van Stampin'Up!, meer dan tijdens een party-workshop. Tijdens een stempel-workshop combineren we verschillende soorten producten en verschillende technieken. Natuurlijk krijg je de beschrijving van de kaart of het projectje mee naar huis.

De stempelworkshop is inclusief het workshop-pakketje, gebruik van benodigde producten van Stampin'Up!, workshopbeschrijving en koffie of thee met iets lekkers. Schijf je in voor de workshops via stampin.lindadebruin@gmail.com of 06-23670750.

Wanneer je een nieuwe deelnemer mee neemt naar een stempelworkshop, ontvang je een presentje.

Het workshopprogramma:* vrijdag 10 januari (19.45-22.00 uur); Cadeautjes! We gaan 3 verschillende cadeauverpakkingen maken. We maken doosjes en zakjes, kleden ze aan. Wat ga je er in doen? Dat kun je later bedenken. Een mooie verpakking heb je al. Je kunt kiezen of je het maakt voor een verjaardag of als bedankje. De kosten van deze workshop zijn € 8,00


Workshop op aanvraag:

Misschien wil je graag tijdens een workshop een shadowbox maken met papier, een kadodoosje, een project of kaart maken met stof, etc. Of een workshop volgen op een andere dag dan vrijdag of zaterdag.

Neem dan contact met mij op stampin.lindadebruin@gmail.com of 06-23670750. Ik geef dan een workshop op maat voor jou en minimaal 3 vriendinnen (de prijs van de workshop is afhankelijk van de duur van de workshop en de materialen).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten