vrijdag 7 juni 2013

CAS mannenkaart

Alvast een voorproefje voor de workshop van morgen. We maken een fotodoosje en een mannenkaart. De mannenkaart stempelen we met de stempelset "Best dad ever", die nog maar tot 1 juli te koop is.


Wil je deze stempel of andere producten uit de catalogus kopen nu het nog kan. Dat kan, misschien wel met korting van de retired-lijsten? Overmorgen, zondag 9 juni aanstaande, doe ik weer een verzamelbestelling. Je kunt tot zondag 18:00 uur je bestelling doorgeven (en betalen via iDeal). Waarschijnlijk kun je je bestelling dan al komende woensdag komen ophalen.

Dan nu de kaart...Aan de hand van deze kaart wil ik het "matten" uitleggen. Matten is iets voorzien van een extra onderlaagje van papier. Het papier is iets groter, zodat er een randje uitsteekt. Dat kan onder een foto of een stukje cardstock / designpapier zijn. Wat je aan het maken bent, krijgt dan meer diepte. Ook zorg je door de extra kleur in het uitstekende randje dat diezelfde kleur op de voorgrond meer opvalt, zoals hier de groene stropdas. Zelfs de lila stropdas wordt door de kleur van de muur duidelijker. Ik heb wat verschillende foto's gemaakt met verschillende kleuren "mat" en een witte achtergrond.
Tot de volgende keer.

Linda de Bruin

1 opmerking:

  1. Wat heb je de laatste tijd weer prachtige kaarten gemaakt, Linda. Ik moet toch eens een keertje een workshop bij je komen doen. SU producten zijn erg mooi. Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen