vrijdag 19 juli 2013

Mijn eerste kerstkaartje

Tja, we zijn over de helft van het jaar.

 
Dan gaat het toch al een beetje kriebelen; de kerstkaartjes. Dan maak ik er gewoon af en toe eens eentje. Gewoon om alvast in de kleurstelling te komen en zo bouw ik ook langzaam aan mijn voorraadje.
 
Dit is een CAS-kaartje; Clean and Simple, dus leuk en snel. Een kenmerk van CAS is dat een groot deel van de kaart leeg is en weinig tierlantijntjes heeft. Er zijn nog meer stijlen. Die zal ik stuk voor stuk laten zien. Mijn volgende kerstkaartje zal er eentje in de romantische stijl zijn.
 
Mocht je ook in de kerstsfeer willen komen met je kaartjes. Vanaf 1 september komt de najaars/winter catalogus uit en staat vol mooie winter- en kerststempels.
 
Ook zonder kerststempels kun je een kaartje maken. Hier heb ik een rond malletje geponst en daar met de Delicate Doilies (blz. 122) kerstballen in gestempeld  met Cherry Cobbler en Garden Green. Ik zal hier later nog een video van maken, maar daarvoor is het vandaag te warm.

 
Om de ballen een beetje te laten glinsteren heb ik met gouden embossingpoeder en versamark stippels gemaakt (en de Create a Cupcake stempelset, blz. 13).
 
 
Bij CAS on sunday hebben ze ook een challenge met kerstkaarten. Misschien vind je daar ook nog inspiratie.
 
Tot de volgende keer.
 
Linda de Bruin

2 opmerkingen:

  1. So pretty! :) Thanks for playing with us at CAS on Sunday!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart Linda ;o)
    Mooie kleuren heb je gebruikt en ik vind het zo leuk dat je meedoet bij CAS on Sunday!

    BeantwoordenVerwijderen