zondag 5 januari 2014

Alles weer normaal?

Feestdagen achter de rug, kerstboom weer weg en morgen is de vakantie ook weer over. Ik heb een heerlijke (blog-)vakantie gehad. We hebben elke morgen uitgeslapen en zijn relaxed gestart. Emma heeft zich meerdere malen hardop afgevraagd, waarom alles normaal zo vroeg moet beginnen (lees: Kunnen we voortaan op school om 10 uur starten? Kan de juf ook lekker uitslapen). Ze gaat het morgen in de klas voorstellen :-)

Op deze mooie zonnige zondag is mijn moeder jarig. We gaan haar zo feliciteren en haar een zelf gestempelde kaart geven.


Dit heb ik gebruikt:

 
 
De stempels van Postage Due heb ik gebruikt op stukjes Whisper White van 7 bij 7 cm. Met verschillende kleuren de achtergrond gestempeld.
 

 
 
De drie kleuren van de inkt heb ik ook gebruikt om te matten en de vlinders in te kleuren.
 
 
 
En zo ziet mijn werkblad er dan uit ;-)

 
 
Tot de volgende keer.
 
Linda de Bruin
 
 

3 opmerkingen:

 1. Super mooie kaartje, Linda. Daar zal je moeder blij mee zijn.
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Emma, jij hebt een heel goed punt! Ik zeg: doorvoeren! (alleen jammer dat de scholen dan wel tot later door moeten gaan...da's dan weer minder...weet je daar nog een creatieve oplossing voor? Ik houd me aanbevolen!)
  Wat een superkaart Linda! Mag ik deze liften? Vind die stempelset helemaal geweldig!

  Groetjes
  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha die Linda, Het dagje in Noordeinde was erg geslaagd. Jammer dat je er niet bij kon zijn, maar misschien in september? Deze kaart vind ik echt super en ook ik wil hem graag eens namaken. Al zal deze niet precies het zelfde zijn. Gezellige groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen